Ek Garanti Hizmetleri

2

ARTI GARANTİ

Kombinizin ilk çalıştırma tarihinden itibaren 4 ay içerisinde ’’Artı Garanti’’ hizmetinden faydalanarak cihazınızın garanti süresini 1 yıldan 3 yıla kadar uzatabilirsiniz. İlave garanti süresinde (Artı 1, 2, 3) kombinizde oluşacak arıza durumunda işçilik, yedek parça ve yol masrafı için ayrıca bir ücret alınmaz. Sözleşme süresince yılda 1 kere olmak üzere kombi genel bakımı ECA Yetkili Servisi tarafından ücretsiz gerçekleştirilmektedir.

GARANTİ YILDIZLARI

Garanti süresi (3 yıl) bitmiş kombiniz için ’’Garanti Yıldızları’’ hizmetinden faydalanarak cihazınızın garanti süresini 1 yıldan 3 yıla kadar uzatabilirsiniz. İlave garanti süresinde (Artı 1, 2, 3) kombinizde oluşacak arıza durumunda yedek parça, işçilik ve yol ücreti alınmadan kombinize hizmet verilmekte ve her yıl bir adet genel bakım hizmeti ECA Yetkili Servisi tarafından ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 

–      Ek Garanti Hizmetleri kapsamı ve bedelleri hakkında detaylı bilgi almak için 444 0 322 numaralı Çağrı Merkezi’mizi yada bizleri arayabilirsiniz.

İletişim bilgileri için tıklayınız.